top of page

CECA RADIO SE VRAČA: Nakon 2 meseca od krađe linka našeg radia, mi se vračamo još jači (FOTO)

Decembra 2016 link jednog od najslusanijeg radia "CECA FAN RADIA" bio je ukraden od strane bivsih suradnika istog. Zbog nezadovoljstva i neprimanja istine bivši suradnici bili su spremni da počine neodobravajuće delo. Snežana Popović glavni i odgovorni urednik i vlasnica napomenutog radia se sa zlikovcima borila citava 2 meseca i nakon duge borbe mi se vraćamo sa kvalitetnijim programom i mnogim novitetima.

Vaša omiljena emisija sa poznatima "NA VEZI SA" biće u svom starom sjaju i čeka vas intervju sa velikim zvezdama kao što su Dragana Mirković, Vesna Zmijanac, Milica Dabović, itd.

Po nasim navodima, aprila meseca trebalo bi da se odrzi prvi radijski festival to jeste festival naseg radia gde cemo podeliti prestizne titule estradnim umetnicima i umetnicima svog zanata.

U toku je takodje velika nagradna igra "Osvoji novi album Dragane Mirković". Svi koji žele da osvoje novi CD sa Draganinim podpisom mogu učestvovati tako što če na jednu izmedju 4 slike koje smo objavili na našoj facebook stranici povodom n.i. napisati 2 omiljene pesme sa novog CDa i podeliti tu istu sliku.

Uživo uključenje u program, povratak radia i live uključenje za izvlačenje dobitnika sledi 02. februara 2017 godine u 17 časova. Mi smo radio koji se ne odbija

bottom of page